روشویی ها مدل های بسیار متنوعی دارند و ممکن است که در دستشویی، حمام و… نصب شوند. یک مدل روشویی ای که در بین دیگر مدل ها از محبوبیت بیشتری برخوردار است، مدل کابینتی است. روشویی های کابینتی یک سازه توکار یا مستقل هستند و در کنار روشویی، یک فضای ذخیره سازی مخصوص نیز دارند. روشویی های کابینتی تفاوت هایی با کابینت ها و همچنین روشویی های معمولی دارند؛ به همین دلیل برای آشنایی بیشتر در این مقاله قصد داریم درمورد روشویی کابینتی و ویژگی های آن توضیح دهیم.

روشویی کابینتی چیست؟

روشویی های کابینتی در واقع کابینت هایی هستند که یک سنگ روشویی به صورت توکار یا روکار درون آن ها یا بر روی آن ها قرار داده شده. روشویی های کابینتی از نظر اندازه، قیمت و مواد به کار رفته در ساخت شامل مدل های متفاوتی می شوند.

تفاوت روشویی معمولی با مدل های کابینتی

روشویی کابینتی

برای درک بهتر تفاوت بین این دو مدل روشویی، بهتر است که درمورد هر کدام به صورت جداگانه توضیح دهیم.

  • روشویی معمولی

روشویی های معمولی در واقع یک سنگ روشویی هستند که به صورت مستقل نصب می شوند. در کناره ها یا بالای این روشویی ها ممکن است که کابینت و وسیله های دیگری مانند آینه نصب شود؛ اما در هر حال، یک روشویی معمولی محسوب می شوند. آن ها به صورت مستقل به دیوار متصل می شوند و توکار یا متصل به کابینت نیستند.

  • روشویی کابینتی

روشویی کابینتی یک اصطلاح خاص تر برای روشویی هایی است که به صورت توکار درون کابینت نصب می شوند. روشویی های کابینتی مدل های بسیار متفاوتی دارند؛ اما همگی آن ها از ویژگی داشتن فضایی برای ذخیره سازی بهره می برند. البته امروزه به مدل هایی که توکار نیستند نیز ممکن است روشویی کابینتی بگویند.

بسیاری از افراد به دلیل شباهت بسیار زیاد این دو نوع روشویی، آن ها را به جای یکدیگر به کار می برند؛ زیرا از نظر ظاهری شباهت زیادی به یکدیگر دارند. اما از نظر کاربرد و فضای ذخیره سازی با یکدیگر متفاوت هستند. از نظر فنی باید گفت که روشویی های کابینتی نوع خاصی از روشویی محسوب می شوند.

مدل های مختلف روشویی

مدل های مختلف روشویی

برای اینکه این مدل روشویی را بهتر درک کنید، خوب است که با مدل های مختلف روشویی آشنا شوید. رایج ترین مدل های روشویی ها عبارتند از:

  • کابینتی

روشویی های کابینتی مدل های محبوبی از روشویی محسوب می شوند که درست مانند کابینت های آشپزخانه درب های کشو دار دارند. این نوع از روشویی ها قابل شخصی سازی هستند و با توجه به نیاز های خود می توانید آن ها را در اندازه ها و طرح های متفاوت سفارش دهید. روشویی های کابینتی معمولا به صورت توکار درون کابینت نصب می شوند تا در استفاده از فضا صرفه جویی شود.

  • ایستاده

روشویی های ایستاده را می توان همان مدل های معمولی دانست که به صورت مستقل نصب می شوند و معمولا فضای ذخیره سازی ندارند.

  • پایه دار

روشویی پایه دار کوچک ترین نوع روشویی است که به صورت مستقل نصب می شود و هیچگونه فضای ذخیره سازی ای ندارد.

  • شناور یا دیواری

مدل های شناور یا دیواری ممکن است که با روشویی کابینتی اشتباه گرفته شوند؛ زیرا این مدل نیز ممکن است فضای ذخیره سازی داشته باشد. فضای ذخیره سازی این مدل ها همیشه از مدل های کابینتی کمتر است.

تفاوت در بین مدل های مختلف روشویی های کابینتی

روشویی کابینتی-3

روشویی های کابینتی، خود، مدل هایی دارند که از نظر ساختاری با یکدیگر متفاوت هستند. برخی از عواملی که موجب تفاوت در بین مدل های مختلف روشویی کابینتی می شوند عبارتند از:

  • سینک روشویی

سینک روشویی بسته به مدلی که خریداری کرده اید ممکن است در کابینت به صورت توکار نصب شود یا به صورت مستقل در بالای کابینت قرار گرفته باشد.

  • مواد به کار رفته

برای ساخت روشویی های کابینتی گزینه های بسیار متفاوتی وجود دارد. شما با هر میزان از بودجه می توانید مدل های مختلفی از روشویی های کابینتی را خریداری کنید که با مواد مختلف ساخته شده اند. برخی از رایج ترین موادی که برای ساخت روشویی ها به کار برده می شود شامل چوب، سنگ مرمر، گرانیت، کوارتز، بتن و… است.

  • طراحی

عامل بعدی ای که باعث ایجاد تفاوت در بین مدل های مختلف روشویی کابینتی می شود، طراحی آن ها است. درمورد طراحی، شما گزینه های بسیار زیادی را در دسترس خواهید داشت؛ برای مثال در طراحی ای که انتخاب می کنید، سینک می تواند در سمت چپ، راست یا مرکز قرار گرفته باشد. همچنین کابینت های روشویی نیز می توانند درب های استاندارد کشویی یا درب های کششی و یا حتی ترکیبی از هر دو را داشته باشند.

  • سبک

از دیگر عوامل ایجاد تفاوت در بین مدل های مختلف روشویی کابینتی، سبک ساخت آن ها است. از لحاظ سبک ساخت نیز مدل های بسیار متنوعی وجود دارد. شما می توانید از بین روشویی های پایه ای، شیار V شکل، آینه ای، تخت و یا فرو رفته یکی را انتخاب کنید.

  • اندازه

هنگام انتخاب مدل های روشویی کابینتی باید به اندازه نیز توجه کنید؛ زیرا این نوع کابینت ها از نظر اندازه نیز با یکدیگر تفاوت های زیادی دارند. انتخاب شما باید با توجه به نیاز و اندازه حمام یا فضایی که خواهید روشویی را در آن نصب کنید انجام شود.

به عنوان یک راهنمایی کلی، روشویی هایی که عرض کمتر از 1.5 دارند، به عنوان روشویی های تکی شناخته می شوند و فضای ذخیره سازی متوسطی دارند؛ اما مدل هایی که عرض بیشتر از 1.5 متر دارند، روشویی های دو نفره محسوب می شوند.

جمع بندی

یکی از مهم ترین وسایلی که در هر خانه ای باید وجود داشته باشد، روشویی ها هستند. به دلیل طراحی متفاوت خانه ها و نیاز های متفاوت ساکنان، روشویی ها از نظر مدل تنوع بالایی دارند. یکی از مدل های رایج روشویی که امروزه بسیار محبوب شده است، روشویی کابینتی است. روشویی کابینتی معمولا به صورت توکار نصب می شود و به طور کلی برای خانه هایی که به فضای ذخیره سازی بیشتری نیاز دارند، مناسب است.

2 فکر در مورد “آشنایی با روشویی کابینتی و تفاوت آن با دیگر روشویی ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *